vineri, 4 aprilie 2014

Proiectul "Livrez dragoste"

Tot mai multe persoane sunt acaparate de grijile de zi cu zi și de tehnologie, care de cele mai multe ori, ajunge să ne îndepărteze unii de alții în loc să ne apropie. Însă, aceasta poate fi folosită și în scop constructiv! Mișcarea culturală Arta nu mușcă susține tinerii artiști din România, din diverse domenii, prin organizarea unor evenimente și proiecte neconvenționale menite să răspăndească frumosul pe o scară cât mai largă - ceea ce este demn de lăudat.

Prin cel mai recent proiect al lor Livrez dragoste, echipa își propune să aducă un strop de bucurie în sufletele bucureștenilor, să îi ajute să își exprime sentimentele, emoțiile față de cei dragi, totul într-un mod complet gratuit! Tinerii aceștia transformă e-mail-urile în scrisori pe hârtie reciclată, deoarece cred în ocrotirea mediului și în valoarea palpabilă și în același timp, simbolică, a unei dovezi de dragoste, afecțiune, prietenie.


Daca vrei să spui cuiva cât de mult înseamnă pentru tine, arată-ți aprecierea intrând pe site-ul Livrez dragoste și scrie acolo mesajul tău din suflet, pe care echipa îl va prelua și îl va redacta pe hârtie într-un mod cât mai frumos și mai expresiv, după care îl va livra destinatarului ales de tine, fără să te coste nimic. Pentru mai multe informații, accesează fără teamă rubrica de contact de pe site-ul lor. De asemenea, îi poți găsi și pe Facebook.